Ostoskorisi on tyhjä.

Rullakaihtimet

Rullakaihtimet

Rullakaihdin on suosittu vaihtoehto auringonsuojaksi ja sisustuselementiksi. Kangasvalikoima on laaja ja mekanismivaihtoehtoja on useita.

Mekanismeista:

Jousikäyttöisessä mekanismissa on vetonaru keskellä alareunassa. Kaihdin kelautuu ylös jousivoiman avulla kun vetonarusta nykäistään. Kaihdin on tarkeää saatta ylös ja pysäyttää haluttuun kohtaan, mikäli mekanismia ei ole varustettu jarrulla, joka on lisävaruste. Jousimekanismi on lapsiturvallinen vaihtoehto. Sivusäätöinen mekanismi on yleisin käytetyistä mekanismeista. Sivusäätöisessä ketjumekanismissa on kuulaketju kaihtimen reunassa. Ketjusta vetämällä kaihdin nousee ja laskee, kaihdin pysähtyy mekanismin oman jarrumekaniminsa ansiosta kun kaihdinta ei liikuteta. Mikäli ketjukäyttöinen kaihdin tulee asennettavaksi tilaan, jonne lapsilla on mahdollisuus päästä, mekanismin mukana toimitetaan ketjun pidike, jolla ketju kiinnitetään seinään, näin ketjukäyttöinenkin kaihdin on lapsiturvallinen. Somfy sähkömoottori automatiikalla sekä kauko-ohjauksella on aina lapsiturvallinen sekä helppokäyttöisin vaihtoehto.

Kankaista:

Kankaita on läpinäkyviä, peittäviä, pimentäviä sekä kaikkia näitä saa myös paloturvallisena. Rullakaihdinkankaat ovat kovitettuja ja rullakaihtimeen erityisesti tarkoitettuja kankaita. Rullakaihtimien vakiokorkeudet ovat vähintään 1800 mm. Kankaat määrittävät kaihtimen käyttökorkeuden. Rullakaihdin voi olla jopa 6000 mm leveä ja 5000 mm korkea. Kangasvalikoimamme kattaa niin yksivärisiä kuin kuviollisiakin malleja.

Oheisista linkeistä voi tutustua osaan kangasvalikoimastamme: Domicet kangasvalikoima: http://www.domicet.fi/kankaat/ Sandatexin sivuille pääsee tästä: http://www.sandatex.se/produkt-kategori/solskydd-inomhus/rullgardinsvav/

 Svenssonin kankaisiin voi tutustua täältä: http://www.ludvigsvensson.com/interior-textiles/products/hanging-fabrics?filter=0e3002de-918e-4e1f-a5bc-2313946b7b35

Lastenhuoneisiin on lapsille suunniteltuja omia pirteitä kuviollisia rullakaihtimia

 

Rullakaihtimen alareunan muotoon ja ulkonäköön voi mittatilauskaihtimessa vaikuttaa, reunusvaihtoehtojakin on kymmeniä. Mikäli kuviollisista kaihtimista ei löydy sopivaa kattavasta valikoimastamme huolimatta, rullakaihtimen voi hankkia myös tulostettuna omalla valokuvalla.

Pimennyskaihdin voidaan varustaa alumiinisilla sivukanaaleilla sekä kasetilla. Niiden avulla on mahdollista saavuttaa 100% pimennys.

Kotiteatterihuone, makuuhuone, auditorio, tutkimustilat, käyttökohteita on paljon, jonne pimennyskaihtimemme sopivat. Kasetilla ja sivukanaaleilla varustettu kaihdin valmistetaan aina mittojen mukaan.

 

Jokaiseen tilaan sopivia rullakaihtimia

Rullakaihtimia valmiina päämyymälässämme laaja valikoima leveyksillä 50 – 240 cm, 10 cm:n tasavälein. Korkeus on valmiissa rullakaihtimissa vakiona vähintään 170 cm. Rullakaihtimia vaihtamalla voi nopeasti ja helposti muuttaa tilan ilmettä. Oveen asennettavat rullakaihtimet voidaan varustaa sivuohjausvaijereilla.