Ostoskorisi on tyhjä.

Muut tuotteet

Banderollit ja mainoslakanat

Valmistamme mainoskankaita asiakkaan mittojen ja toiveiden mukaan. Valikoimassamme on myös paloturvallisia kankaita, joihin voidaan painaa nelivärikuvaa. Isolla mainoskankaalla oikeassa paikassa on mahdollista saada huomiota ja tehostettua myyntiä. Mainoskankaan hankkimispäätöksen jälkeen tärkein asia, joka vaikuttaa kankaan ja toimittajan valintaan on paikallisen paloviranomaisen määräykset paloturvallisista kankaista. Paloviranomaiselle on pyydettäessä pystyttävä esittämään todistus materiaalin paloturvallisuudesta.

Suojaverhot

Valmistamme erilaisia suojaverhoja moneen käyttötarkoitukseen. Tunnetuimpia tuotteitamme ovat monesta päivittäistavarakaupasta tutut maitotuotekylmiöiden sekä kylmä- ja pakastusaltaiden kylmänsuojaverhot. Valmistamme myös esim. lastauslaitureille suojaverhoja sadesuojaksi ja estämään eläimiä, esim. lintuja pääsemästä elintarvikkeiden käsittelyalueille. Olemme valmistaneet mm. einestehtaaseen hyönteissuojaverhon mahdollistamaan kunnollisen tuuletuksen ilman hyönteisiä. Suojaverhoja voidaan valmistaa rullakaihdin - periaatteella tai sivuun vedettävinä verhoina. Materiaalina voidaan käyttää lasikuiturunkoista hyönteisverkkoa, pakkasen tai öljyn kestävää pressukangasta. Kirkkaasta ikkunamuovimateriaalista valmistamme esim. terasseille suojaverhoja suojaamaan tuulelta ja sateelta.

Venepeitteet

Venepeitekankaita on valikoimassamme n. 20 väriä. Venepeitteet valmistetaan aina mittojen mukaan. Valikoimaamme kuuluu myös kosteuden kestävä tyynykangas, joka soveltuu kosteudelle alttiina oleviin tyynyihin, kuten veneisiin ja puutarhakalusteisiin.

Keinun ja huvimajan katot

Valmistamme keinun ja huvimajan kattoja mittatilaustyönä markiisi- ja venepeitekankaista. Valmistamme myös tyynyjä puutarhakalusteisiin mittojen mukaan.

Kaidekankaat

Kaidekankaat tehdään aina kohteen mittojen mukaan ja juuri kohteeseen sopivan värisestä markiisikankaasta. Kiinnitys on yleensä purjerenkailla ja köydellä tai säänkestävillä nippusiteillä. Kaidekangas mahdollistaa näkösuojan parvekkeelle, jossa on avonainen tai lasitettu kaide. Kaidekangas voidaan irrottaa pesun ajaksi tai pestä paikallaan. Kangasvaihtoehtoina on käytettävissä markiisi- ja venepeitekangasvalikoima