Ostoskorisi on tyhjä.

Laskoskaihtimet

Laskoskaihtimet

Laskoskaihtimien käyttö on valtavasti yleistynyt ja mekanismit ovat kehittyneet viimevuosina merkittävästi. Valmistamme laskoskaihtimet mittojen mukaan asiakkaan valitsemalla kankaalla omasta kangasvalikoimastamme.
Mittojen mukaan valmistettavissa laskoskaihtimissa on mahdollista käyttää monenlaisia kankaita ja mekanismivaihtoehtojakin on useita. Käyttötarkoitus ja kohteen ominaisuudet vaikuttavat mekanismin sekä kankaan valintaan ja tässä onkin syytä kayttää ammattilaista apuna. Valmistamme tietyin laatuehdoin myös asiakkaiden omista kankaista laskoskaihtimia, mutta enimmäkseen käytämme omaa tilauskangasmallistoamme.

Mekanismi voi olla yksinkertaisimmillaan silmukkanauhalla ja vetonarulla toimiva vaihtoehto, mutta suosituin on kuulaketjukäyttöinen mekanismi. Laskoskaihtimet voidaan varustaa Somfy moottoreilla ja automatiikalla. Laskoskaihtimet ovat tuoteryhmä, jossa on erittäin monipuoliset mahdollisuudet yhdistellä eri kankaita ja mekanismisovelluksia. Laskoskaihtimet sopivat pieniin sekä suuriin ikkunoihin kodeissa, toimistoissa ja julkisissa tiloissa.