Ostoskorisi on tyhjä.

Parvekekaihtimet

Tee parvekkeestasi viihtyisämpi paikka!

Lasitetulle parvekkeelle ja lasiterassille on valikoimassamme useita vaihtoehtoja. Tässä alla on esiteltynä yleisimpiä niistä.

Kankaiden värin valitsemisessa kannattaa ottaa huomioon ainakin seuraavat asiat: Tumma kangas kerää puolrrnsa lämpöä vaaleaa enemmän. Ulkonäöllisesti parvekkeelle tai lasiterassille ei ole soveliasta valita räikeästi erottuvaa kangasta mikäli se ei ole koko rakennuksen ulkoasuun suunniteltu. Suurin osa kaupunkien sekä kuntien rakennusvalvonnasta ja julkisivuja valvovista viranomaisista eivät hyväksy muuta kuin valkeaa tai harmaata kaihdinta. Kaikki tuotteet, joita voitte ostaa meiltä, ovat homehtumattomia ja soveltuvia lasiterassille sekä lasitetulle parvekkeelle asennettavaksi. Useimmat kangasvaihtoehdot ovat myös paloturvallisia. Jokaiselle löytyy tarpeensa mukainen materiaali läpinäkyvyyden sekä lämmön eston mukaan. Lasitettu parveke on parhaimmillaan sisätilojen jatke. Pahimmillaan kuitenkin saunaakin kuumempi. Parvekkeen lämpenemistä saa estettyä vain, mikäli kaihtimet ovat koko parvekkeen matkalla sinne suuntaan mistä aurinko paistaa. Myös yksittäisiä kaihtimia voi hankkia, mikäli on jokin tietty kohta jonne tarvitaan esim. häkäisynsuojaa, mutta lämpö ei ole ongelmana. Suosituin parvekekaihdinmallimme on Screen-kankaasta valmistettu rullakaihdin, josta näkee valoa kohden läpi. Materiaali kestää kuumaa ja kylmää sekä kuivaa että kosteaa. Siis juuri sitä, mitä Suomen ilmasto tarjoaa.

Sunroll screenkaihtimet

Screenkaihtimet asennetaan yleensä parvekkeen kattoon. Parvekelasien kasaantumis- ja kääntymiskohdassa ei kaihdinta voi asentaa kattoon kiinteästi, mikäli parvekelasin ja katon väliin jäävä tila on alle 100 mm. Tämä on yleistä ja siksi olemme kehittäneet sivuun siirrettävän kaihtimen. Katossa on liukukisko, jossa kaihdin liikkuu ja se on siirrettävissä sivuun siirtosauvasta vetämällä, kun on tarvetta saada parvekelasit kerättyä nippuun. Useimmiten kaihdin ei haittaa parvekelasia, kun lasi halutaan avata tuuletusasentoon hieman raolleen.

Sunroll screenkaihtimia voi asentaa myös parvekkeen mittaiselle tai itse sopivanpituiseksi katsomalleen liukukiskolle haluamansa levyisiä ja kaihtimia. Näitä voi siirrellä itse tarpeen mukaan.

  

 

Duette® ja Plisse kaihtimet

Duette® ja Plisse kaihtimet soveltuvat lasitetuille parvekkeille ja lasiterasseille hyvin. Parvekelasit mahdollistavat mallista riippuen Duette® ja Plisse kaihtimien asentamisen lasien kehyksiin lasikohtaisesti. Kangasvaihtoehtoja on laaja valikoima ja lähes kaikki ovat vesipestäviä. Duette® ja Plisse kaihtimista lisää http://kaihdinliikesandberg.fi/duette-ja-vekkikaihtimet

Duette® ja Plisse kaihtimet voivat olla kahvasta käsin käytettäviä, mikäli kaihdin voidaan asentaa parveke- tai terassilasin profiileihin tai kaiteen profiileihin. Kattoon Duette® ja Plisse kaihtimet voidaan asentaa samoin, kuin screenrullakaihtimetkin. Duette® ja Plisse kaihtimet soveltuvat myös liukukiskoon asennettavaksi.

  

Alumiiniset sälekaihtimet

Sälekaihtimia asennetaan myös parvekkeille ja lasiterasseille. Sälekaihdin voidaan asentaa parvekkeen kattoon tai parvekelasin profiileihin parvekkesta riippuen. Lasiterassin kattoon sekä lapeikkunaan on oma kaihdinmalli. Tässä ei ole roikkuvia vetonaruja, vaan kaihdinta käytetään kahvasta ja säätötangosta. Kahvakäyttöinen sälekaihdin soveltuu myös pystysuoriin parveke- ja terassilaseihin, mikäli lasituksen mekanismit mahdollistavat sen.

 

Oikein valittu kaihtimien väri vähentää lasiterassin lämpenemistä ja on ulkoapäin huomaamaton.
 

  

Parvekekaihtimet 25mm 001

Parvekekaihtimet 25mm 002

Screen Paneeliverhot

Screenkankaiset paneeliverhot soveltuvat parvekkeille ja lasiterasseille. Moniurainen kisko asennetaan kattoon tai parvekelasin runkoprofiiliin parvekkesta riippuen. Paneeliverhojen kankaita on sama valikoima, kuin Sunroll screenkaihtimllakin. Käyttömekanismin parvekepaneeleille voi valita kolmesta erilaisesta vaihtiehdosta: Kaikkia paneeleja voidaan likutella erikseen haluamaansa kohtaan, tai yhteen kytkettynä niin, että ensimmäistä paneeliverhoa siirrettäessä muut liikkuvat mukana. Vetonarukäyttö on tässä vaihtoedossa myös toisena variaationa. Moniurakiskot ovat pulverimaalattua alumiinia ja alumiiniset paneelivaunut liukuvat kevyesti sekä hiljaisesti. Screenpaneelien alareunassa on alumiininen painolista.

Lasittamattomalle parvekkeelle on vaihtoehtoina ZIP screenkaihtimet, Vivista -parvekekaihdin sekä parvekemarkiisi jotka rullautuvat ylös, kun auringonsuojaa tai näkösuojaa ei tarvita. Näistä on tarkempi esittely markiisit - kohdassa sekä kuvia alempana.

 

Parvekkeelle voi asentaa myös markiisin. Jos parveke on lasitettu, se tuo rajoituksia markiisin kiinnitykselle, mutta lähes poikkeuksetta markiisi on asennettavissa parvekkeen ulkopintaan. Ohjaus veivillä tai moottorilla sekä aurinko- ja tuuliautomatiikalla.

 

Laskemme mielellämme tarjouksen juuri Sinun parvekkeellesi ja käyttötarkoitukseesi sopivalle tuotteelle. Toimita meille mitat ja vaikka valokuva kohteesta sähköpostilla tai käymällä myymälässämme, niin autamme asiassa eteenpäin.