Ostoskorisi on tyhjä.

Sälekaihtimet

Ikkunasi mittaiset, pitkäikäiset, kotimaiset sälekaihtimet!

Ei ole yhdentekevää minkälaiset kaihtimet ikkunoihisi valitset.
Alumiiniset sälekaihtimet valmistetaan aina mittojen mukaan.

Säleet ovat tukevaa polttomaalattua tai lakattua alumiinia. Säleiden leveydet ovat 16, 25, 35 sekä 50 mm. Värivaihtoehtoja on saatavana monta sataa ja varastovärejäkin monta kymmentä.

Askel- ja vetopunokset ovat UV-suojattua polyesteria ja ne valitaan säleen värin mukaan sävysävyyn. Mekanismin kotelo ja alalista on säleiden väriin jauhemaalattua terästä. Alalista on tukeva 10 mm korkea C-profiili 25 mm kaihtimissa.

Valmistamme alumiinisälekaihtimista suuren osan itse Turussa Nuppulantiellä ja teemme yhteistyötä Suomen suurimman kaihdinvalmistajan, Solar Kaihdin Ky:n kanssa.
Luotamme kotimaiseen työnlaatuun ja komponenteissa länsimaiseen laatuun.

Muista että tarjousnettikaupan halvin sälekaihdin ei ole vastaava tuote, kuin laadukkaista materiaaleista mittojen mukaan tehty sälekaihdin.
Sälekaihtimissa hinta-laatusuhde tulee esille muutaman käyttövuoden jälkeen. Kokemuksemme valmistajana sekä käyttämämme materiaalit antavat kaihtimille erittäin pitkän käyttöiän, joka tulee pitkässä juoksussa paljon edullisemmaksi, kuin kaihtimien uusiminen lähes joka toinen vuosi.
Lisäksi mittaus- ja asennuspalvelu on käytettävissänne.

Isoihin ikkunoihin hyvä valinta on sälekaihdin 50 mm säleellä

Perforoitu eli reijitetty säle päästää valoa läpi ja maiseman katselu on mahdollista kaihtimen ollessa kiinni.

Alumiiniset sälekaihtimet voidaan asentaa ikkunan lasien väliin (16, 25 ja 35 mm säleet) tai huoneen puolelle pinta-asennuksena.
25 ja 35 mm leveällä säleellä on mahdollista valmistaa monimuotoisia kaihtimia esim. ikkunoihin jotka ovat pyöreitä tai yläosa on vino.

Sälekaihtimet toisessa yläosa vino

Parvekkeille on kehitetty omat mallit, joita on mahdollista liikuttaa sivusuunnassa ja parvekelaseja on mahdollista käyttää normaalisti.
Ulkotiloihin on saatavana julkisivusälekaihdin, jossa säleiden leveydet ovat 50 ja 80 mm.
Alumiinisälekaihtimet on mahdollista varustaa 12V tai 24V sähkömoottorilla sekä kauko- tai automatiikkaohjauksella. Lisätietoja Somfyn sivuilta.

Kaksipokaisiin MSE-ikkunoihin lasien väliin asennettaviin kaihtimiin on valikoimassamme tarjolla myös integroitu säädinmalli:

SOLAR handy - A-energialuokan sälekaihdin

Handy-1 nettisivu

SOLAR handy on ylivoimaisesti markkinoiden kätevin ja suosituin kaihdin ja siihen on vahvat perusteet: 
  1. Se on ainoa tiiveyden osalta A-energialuokan ikkunoihin testatusti sopiva sälekaihdin. Tutustu VTT:n testiraporttiin tästä.

  2. Sillä on CE-merkki ainoana sälekaihtimena markkinoilla.

  3. Se on avainlipputuote: se on suomalainen.

  4. Se on nopea ja helppo asentaa.

  5. Siinä ei ole roikkuvia naruja tai vipuja, vaan kaihdinta säädetään kahdella säätönupilla.

  6. Sen värivalikoima täyttää vaativankin sisustajan toiveet.

  7. Sillä on 5 vuoden täystakuu.

Valitse siis ylivoimaisesti markkinoiden kätevin ja suosituin kaihdin - SOLAR handy.

 

Sälekaihdin sopii myös makuuhuoneisiin.

Tiloihin, joissa vaaditaan parempaa peittävyyttä on valikoimassamme NOHOLE-sälekaihdin, päivänvalo ei pääse säleiden välistä samalla tavalla, kuin vakiokaihtimessa kaihtimen ollessa suljettuna.

Tässä mallissa säleet ovat normaalia tiheämmin ja vetopunosten reikä menee piiloon, kun kaihdin käännetään kiinni.

NoHole-sälekaihdin asennettuna MSE-ikkunaan

Sälekaihdin tehtynä NoHole / Privacy malliksi estää vakiomallia paremmin auringon valon pääsyn vetonarujen reijistä. Tämä malli soveltuu esim kotiteatterihuoneeseen, makuuhuoneeseen tai vaikka tilaan jossa käytetään tietokoneita. Matalalta paistavan auringon häikäisy on joskus liikaa, joten NoHole sälekaihdin on oiva ratkaisu. NoHole sälekaihdin voidaan valmistaa kaikista väreistä, joita valikoimissamme on ja vain 25 mm säleelle.

Alhaalta voit ladata pdf-muotoiset esitteemme sälekaihtimista ja mitoitusohjeet.

Tarjouksen sälekaihtimista voit pyytää täältä.