Ostoskorisi on tyhjä.

Pystylamellikaihtimet

LUXOR-Pystylamellikaihtimet

Pystylamellikaihtimet valmistetaan aina mittojen mukaan ja kohteeseen tarkoituksenmukaisesti sopivaksi.


Voimme valmistaa pystylamellit normaaleihin ikkunoihin, vinoihin ikkunoihin, kaareviin ikkunoihin sekä nyt myös kattoikkunoihin.
Pystylamellikaihtimen mekanismit erottuvat kilpailijoista erinomaisen laadun myötä. Profiilin värit ovat valkoinen RAL 9010 tai musta RAL 9005. Lamellikankaat ovat pintakäsiteltyjä polyesterikankaita. Lamellikankaiden leveysvaihtoehdot ovat 89 mm ja 127 mm.

Värivaihtoehtoja kankaissa on yli 300. Lamellien kulmaa kääntämällä voidaan helposti säädellä näkyvyyttä ja valon määrää.

Pystylamellikaihtimet voidaan toteuttaa myös pimentävällä ja screen materiaaleilla.
Pystylamellikaihdin suojaa tehokkaasti lämmöltä ja häikäisyltä.
Kaihdin voidaan asentaa myös tilanjakajaksi esim olohuoneen ja makuualkovin välille.

Pystylamellikaihtimen käyttömekanismi voidaan valita useista erilaisista vaihtoehdoista. Yleisin käyttömekanismi on käsikyttöinen, jossa on vetonaru lamellien siirtämiseen sekä kääntöketju lamellien kääntämistä varten. Lamellikaihtimen lamellien suuntaa yleensä käännetään ja harvemmin lamellit siirretään kokonaan pois ikkunan edestä. Olemme tämänkin ajatelleet asiakkaan käyttötarpeet huomioiden, siksi kääntöketju on aina kaihtimissamme käyttäjän puolella eikä sitä tarvitse kaihtimen takapuolelta etsiä, kuten monessa muussa mekanismimallissa. LUXOR pystylamellikaihtimen mitoituksen kanssa ei tarvitse huomioida ikkunoiden avautumista, lamellinippu on siirrettävissä sivuun, kun ikkunoita pitää avata esim. ikkunoiden pesun vuoksi.

        

Kaihdin yleensä menee nippuun samaan reunaan, jossa säätölaitteet sijaitsevat. Kaihdin voidaan tehdä myös keskeltä avautuvaksi jolloin lamellit sivuun siirrettäessä kerääntyvät puoliksi molemmille sivuille. Pystylamellikaihdin voidaan asentaa mm. ikkunoihin jotka ovat kaarevia tai joiden yläreuna on vino. Pystylamellikaihdin soveltuu myös lasitetulle parvekkeelle ja terassille.

Pystylamellikaihdin on tavallisesti vetonauhoilla käytettävä, mutta voidaan varustaa myös moottorilla joko kaukosäätimellä tai esim KNX-järjestelmällä ohjattavana. Myös aurinkoautomatiikka on mahdollinen.

Tervetuloa tutustumaan myymälöihimme tai pyydä meidät mittauskäynnille!