Ostoskorisi on tyhjä.

Markilux 1700/1710

Markilux 1700/1710

markilux-1700-sandberg

Markilux 1700 on kaunis terassimarkiisi, josta saa 1710 versiona semikasettimallin. Leikkisä muotoilu koostuu kauniista yksityiskohdista kuten tipan muotoisesta päätykappaleesta. Viehättävä etuprofiili on valmistettu suulakepuristetusta alumiinista, ja siinä on integroidut "räystäät", jotka ovat huomaamattoman elegantit. Päätytulpat ovat myös saatavilla kiillotettuna kromina. Vahva runko takaa turvallisen suojan myös isommille alueille. Uniikki kannatinmekaniikka on testattu The Fraunhofer- instituutissa. Malli saatavana myös Stretch- versiona, joka mahdollistaa pienten patioiden tai kapeiden parvekkeiden kätevän suojaamisen.
Stretch-versiossa nivelvarret sulkeutuvat päällekkäin antaen mahdollisuuden suurempaan ulottuvuuteen kuin kokonaisleveys.

Kangasvaihtoehdot

Kaikki kankaat Sunvas snc ja Sunsilk snc-mallistoista, mukaanlukien Visutex- kangassarja. Etulippa toimitetaan myös vakiovarusteena. Värivaihtoehtona standardi markilux-värit, Lounge ja RAL-värit.

markilux-varimallit

Mitat ja mekaniikka

Markilux 1700 on saatavilla 700 cm maksimileveydellä. Maksimiulottuma on 400 cm. Stretch-mallin ainutlaatuisen tukisysteemin ansiosta Markilux 1700 Stretch on saatavilla isommalla ulottumalla kuin leveydellä. 

Veivi- tai moottorikäyttö kaukosäätimellä tai kiinteällä automatiikalla