Ostoskorisi on tyhjä.

Screenit

Screenit

Rakennusten ulkopuolisen lämpökuorman hallitsemiseen ja kiinteistön liiallisen lämpenemisen estämiseen screenint ja markiisit sopivat parhaiten.
Varsinkin isojen ikkunapintojen yleistyessä auringon lämmön vaikutusta on pyritty hallitsemaan ilmastointi- ja jäähdytyslaitteilla.
Se ei ole kuitenkaan järkevä ja energiatehokas tapa huolehtia sisäilman oikeasta lämpötilasta ja mukavuudesta.

Renson_Fixscreen_kaihdinliikesandberg.fi

Screeneillä voidaan peittää isotkin ikkunapinnat ja julkisivut helposti tarpeen mukaan. Screenien ohjaus tapahtuu yleensä moottorein ja esim taloautomatiikkaa käyttäen.
Kiinteistön jäähdytystarve vähenee yleensä noin 85-95 % oikealla aurinkosuojausvalinnalla. Säästö näkyy suoraan energialaskussa.

Renson_Fixscreen_105_IM1

Talon suunnittelussa aurinkosuojaus kannattaa ottaa huomioon, mutta myös jo olemassa oleviin kohteisiin saadaan tuotteet toimitettua

Näkymä sisältä ulos jää erinomaiseksi screenien ollessa myös alhaalla

Renson_Fixscreen_sisalta

Renson on ulkopuolisten aurinkosuojatuotteiden tiennäyttäjä. Kaihdinliike Sandberg oy on Renson valtuutettu maahantuoja ja yhteistyökumppani Suomessa sekä koulutettu asennusliike.
Renson on belgialainen tunnettu yli 100 vuotta vanha yritys, jonka päätuotteita ovat aurinkosuojaratkaisut ja terassikatokset.

Katso Renson video

 

Ulkopuolinen screen-kangas on aina tehokkaampi, kuin lasien sisäpuolelle asennettu. Screenit antavat myös näkösuojaa erinomaisesti niin isoihin, kuin pieniin rakennuksiin.

RENSON FIXSCREEN150

RENSON screenit ovat alansa huipputuotteita. Profiilit ovat viimeistellyt ja siistit.
Modernin ulkonäön lisäksi toimivuus on taattu, käytössä on Somfyn moottorit.

Renson_Fixscreen_kaihdinliikesandberg.fi

Kangasvalikoima on laaja ja eri käyttötarkoituksiin löytyy oma ratkaisu.
Profiilien väri määritellään kohteen mukaan RAL värimalliston mukaan

Malliston isoin versio voi olla jopa 22 m2 yhdellä kankaalla. Maksimi korkeus 6000 mm.
Fixscreen_150_IM1_6m

Screenit sopivat, niin julkisiin rakennuksiin, kuin asuinrakennuksiinkin.

 

Raision Lasikuutio pysyy viileänä kesälläkin!

Raision keskustassa sijaitseva "Lasikuutio" on hyvä esimerkki oikeasta aurinkosuojausasennuksesta. Liiallinen auringon lämpö haittasi työskentelyä rakennuksen eteläpäädyssä vaikka sisäpuolella on sälekaihtimet. Kaihdinliike Sandberg toimitti keväällä 2011 tyylikkäät ulkoscreenit rakennuksen 2-4 kerroksiin. Screenien ohjauksesta huolehtii 24 kpl Somfy-moottoreita ja kiinteistön oma automatiikka. Kangas on Soltis 92. Eteläpäädyn huoneiden jäähdytystarve väheni merkittävästi

 Fixscreen_blackout

Screenit saa myös pimentävällä kankaalla, jolloin tila saadaan pimennettyä. Ratkaisu sopii esim makuuhuoneisiin, elokuva-huoneisiin tai koulutustiloihin.

 Ylös kelattuna kangas jää alumiinikotelon suojaan.

Fixscreen

Autamme screenien hankinnassa alusta asennukseen ja käyttöönottoon saakka

Ota yhteys myyntiimme tai pyydä tarjous TÄÄLTÄ