Ostoskorisi on tyhjä.

Keskeltä avattavat terassimarkiisit

Keskeltä avattavat terassimarkiisit

Sandberg_DUO92

Osa terasseista on rakennettu siten, että markiisien kiinnittäminen seinään on mahdotonta.
Ratkaisuna on kahteen suuntaan avautuvat terassimarkiisit. Kuvissa yllä ja alla nerokas SANDUO terassimarkiisi, jonka kangas on yhdellä putkella ja moottorilla.

Sandberg-DUO92-2

Valikoimissa on malleja pienistä veivikäyttöisistä aina suuriin ravintolamarkiiseihin saakka.
Kuvassa alla MARKILUX SYNCRA sekä 1650 markiisit

Sandberg_Markilux_Syncra1600

 

Sandberg_Twinstor_3

Suosittu malli on Brustor Twinstor, jonka runko on kokonaan jauhemaalattua alumiinia. Twinsor- mallit toimitetaan aina moottoroituna ja lisävarusteina saadaan lämmittimet, LED-valot ja kaiuttimet.

Twinstorin perusväri on eloksoitu alumiini ja jalat on sturkturoitua tummempaa harmaata. Tilauksesta runko voidaan maalata kaikkiin RAL-sävyihin.
Vakiokangas on jo riittävä pitämään tilan kuivana, mutta saatavana on myös vesitiiviit ja palosuojatut kankaat esim ravintolakäyttöön.

Twinstorin maksimi leveys 1-osaisella kankaalla on 7,0 m ja maksimi ulottuma 2 x 3,0 m. Twinstorilla voidaan kattaa siis yli 40 m2 alue.

Sandberg_Twinstor_2

Sandberg_Twinstor

Kaikki käytössämme olevat markiisikankaat on valmistettu jo kuituvärjätystä langasta. Kuituvärjäyksen ansiosta kankaan värit säilyttävät raikkaat sävynsä pitkään. Laadukas pintakäsittely tekee markiisikankaasta itsepuhdistuvan ja takaa kankaalle likaa ja hometta hylkivän teflon-pinnan. Laajasta valikoimasta löytyy yli 200 eri kangasvaihtoehtoa. Kangasmalleihin voi tutustua TÄSTÄ LINKISTÄ

Ota yhteyttä ja suunnitellaan sinulle sopiva ratkaisu!