Ostoskorisi on tyhjä.

Taite- ja paljeovet

Enemmän aktiivista tilaa taite- ja paljeovilla

Asumismukavuus lisääntyy, kun ei tarvitse kolistella ahtaissa väliköissä. Tule kokeilemaan mm. käytännöllinen tilanjakaja FP-taiteovi.
Valikoimiimme kuuluvat lisäksi paljeovet, jotka valmistetaan aina mittatilaustyönä, sekä myös peilillä saatavat kaappien liukuovet.

Taiteovet

Ovi vai sisustusratkaisu? Kumpikin! Taiteovi on oivallinen oviratkaisu, joka vie vähän tilaa.
Oveen saatavilla olevien materiaalien moni-ilmeisyys ja vaihtelevuus antavat mahdollisuuden tehdä omintakeisia ja yksilöllisiä ratkaisuja.

Villa-Taiteovi

Taiteovi kaventaa oviaukkoa yksiosaisena noin 10 % + 6 cm ja kaksiosaisena noin 10 % + 12 cm. Oviaukon maksimikorkeus on 2 650 mm.
Yksiosainen taiteovi toimitetaan maksimissaan 3 m oviaukkoon Kisko: vakiona valkoinen alumiinikisko Yli 3,5 metrin oviaukot toimitetaan automaattisesti teräskiskolla
Lukko: vakiona hopean värinen avainlukko
Saatavana myös sarjoitettava lukkorunko Abloy 4960
Runkomateriaali: 143 mm leveä MDF-/runkolevy T-joint-muovisaumalista: valkoinen

Lisätietoja ja tekniset tiedot löytyvät helposti valmistajan kotisivuilta: www.fp-tuotteet.fi

 

Paljeovet

Samoin kuin taiteovi, paljeovi on monia mahdollisuuksia antava sisustuselementti. Verrattaessa perinteiseen oveen puoltaa sen käyttö paikkaansa monina mahdollisuuksina - se on oviaukon sulkija tai vaikkapa kokonainen siirrettävä seinä, jolla voi tilan jakaa pienempiin osiin.

Ovia on saatavana myös mittatilaustyönä julkisiin tiloihin, mm. virastoihin, toimistoihin, kokous- ja juhlatiloihin ja oppilaitoksiin.
Julkisten tilojen ovina käytetään usein vahvasti ääntä eristäviä ratkaisuja.