Ostoskorisi on tyhjä.

Terassimarkiisi FA40 - sarja

FA40 - Kun tyyli ja laatu kohtaavat!

Terassimarkiisi voi olla muutakin kuin auringonsuoja. Markiisi antaa suojaa myös sateelta ja iltaterassille luo viihtyisän tilan. Uusi FA40-sarja on kokonaisuudessaan suunniteltu pohjolan koviin olosuhteisiin, joten se kestää niin kylmää, kuumaa, kuin kosteuttakin.
Malliston laajuus on ennen näkemätön. Siitä voi valita perinteisen veivattavan terassimarkiisin ja koteloidun automaattimarkiisin väliltä miltei mitä tahansa.

Sandberg_FA42-STD

FA40-sarjan kaikki terassimarkiisit pitävät markiisikankaan erittäin kireänä kestävillä Dyneema®-nauhalla varustettujen nivelvarsien avulla. Tämä patentoitu ja perusteellisesti tutkittu jousen kiristysjärjestelmä on ainutlaatuinen koko maailmassa.
Useiden vuosien kestotestit ovat osoittaneet Dyneema®-nauhan ylivoimaisuuden nivelvarsien kiristäjänä. Markiisin varret on valmistettu niin, että mekaaninen hankaus ei pääse vaurioittamaan nauhaa.

Sandberg_FA40_dyneema

FA40 sarjan markiisit lyhyesti:

- FA42 terassimarkiisi on saatavana perinteisillä Classic-päädyillä
- FA44 on muotoilultaan viimeistellympi
- FA45 on varustettu CrossOver nivelvarsilla
- FA46 sopii erityisesti mataliin asennuskohteisiin kangaspalkin avulla
- FA48 on seinäasenuksessa sopiva kangasrullan koteloinnin vuoksi

 

FA44 on tyylikkäillä kannakkeilla ja putkenpäädyillä varustettu nykyaikainen markiisi. 

Sandberg_FA44_STD

FA45 CrossOver on muista malleista poikkeavin, sillä sen nivelvarret menevät päällekkäin ristiin.
Tämä mahdollistaa suuremman ulottuvuuden kuin mitä leveys antaisi muuten myöden.

FA45CO

FA46 varustetaan keskipalkilla, joka mahdollistaa markiisin asentamisen matalaankin tilaan esim jos ulko-ovi aiheuttaa ongelmaa normaalin markiisimallin kanssa. Kangaspalkki on nivelvarsien keskinivelen varassa ja kiristää myös kangas erinomaisesti.

Sandberg_FA46_keskipalkki

Jos asennuskorkeus edellyttää, niin markiisit voidaan varustaa myös kaltevuuskulman veivisäädöllä, eli PC-varsilla. Tämä loistava ominaisuus sopii lähes koko FA40-mallistoon ja tuo mahdollisuuksia käyttäjän itsenäiseen säätöön myös asennuksen jälkeen.

Kaikkin FA-40 malleihin on saatavana rullautuva etukangas, jonka voi veivillä laskea suojaamaan matalalta paistavaa aurinkoa. Kangas on yleensä 1-väristä screen-kangasta tai samaa markiisikangasta, jota itse markiisikin on.
Rullattavaa lippaa voi käyttää myös erinomaisesti mainontaan ravintola- ja liikemarkiiseissa. FA40 sarja täyttää myös turvallisuuskriteerit, jotka on määritelty julkisten tilojen ja ravintoloiden markiiseille.

Sandberg_FA44_rulla

FA40-terassimarkiisin maksimiulottuma on jopa 4,0 metriä ja yhden markiisin maksimileveys on 7,0 metriä (sarjaan kytkettynä 15,0m).

FA40-terassimarkiisi voidaan avata ja sulkea joko perinteisellä veivillä tai helppokäyttöisellä kauko-ohjattavalla moottorilla. Moottoroitu markiisi voidaan lisäksi yhdistää täysin automaattiseen ohjaukseen, joka säätelee markiisia auringonvalon ja tuuliolosuhteiden mukaan.
Auringon paistaessa markiisi avautuu pitääkseen terassin lämpötilan sopivan viileänä. Liian voimakkaalla tuulella terassimarkiisi vetäytyy kiinni suojellakseen itseään. Mitä suurempi terassimarkiisi on, sitä suositellumpaa moottorikäyttö on.

Markiisin ohjauksessa voidaan käyttää myös iPhonea siihen tarkoitetulla ohjelmalla. Kysy lisää myymälästä!

Sandberg_FA40_terassimarkiisi

Kuten muutkin Kaihdinliike Sandbergin markiisimallit, FA40 terassimarkiisit toimitetaan aina 100% akryylikankaalla. Kaihdinliike Sandberg valmistaa FA40-terassimarkiisit omassa tehtaassaan Turussa noudattaen komponenttivalmistajan määrittelemiä normeja.

Kaikki käytössämme olevat markiisikankaat on valmistettu jo kuituvärjätystä  langasta. Kuituvärjäyksen ansiosta kankaan värit säilyttävät raikkaat sävynsä pitkään. Laadukas pintakäsittely tekee markiisikankaasta itsepuhdistuvan ja takaa kankaalle likaa ja hometta hylkivän teflon-pinnan. Laajasta valikoimasta löytyy yli 200 eri kangasvaihtoehtoa. Kangasmalleihin voi tutustustua TÄSTÄ LINKISTÄ

Kysy lisää myymälöistämme tai lataa esite alhaalta

FA40 markiiseille myönnämme 5 vuoden laatu-takuun!

Voit suunnitella oman markiisisi kätevällä ohjelmalla http://www.markisguiden.se/!

Ohjelmassa on valmiita kuvia tai voit ladata oman talosi kuvan pohjaksi.
Ipadille voi ladata ohjelman Appstoresta