Ostoskorisi on tyhjä.

Kotiteatteri-, teatteri- ja näyttämötuotteet

Kotiteatteri-, teatteri- ja näyttämötuotteet

Valkokankaat

Valkokankaat toimitamme joko valmiiden valkokankaiden valikoimasta tai mittojen ja toiveiden mukaan tilatun kokoisena. Yleensä valkokankaat valmistetaan rullakaihtimen mekanismilla, jolloin valkokangas saadaan piiloon, kun sitä ei tarvita. Valkokankaat voidaan valmistaa myös kiinteään kehykseen ja vaikkapa mustilla reunakehyksillä. Kangasvaihtoehtoja on mattapintaisesta erittäin kiiltävään, projektorin valoteho ja tilan valoisuus vaikuttavat kankaan valintaan. Ylösrullautuvat valkokankaat on mahdollista varustaa Somfy moottoreilla. Toimitamme valkokankaita 6000 mm leveyteen asti.


TK-Team valkokankaat


Valkokangas manuaalinen

- Mattavalkoinen kolmikerroskangas

- Katselukulma 60°

- Heijastuskerroin 1,0

- Valkoinen teräsputkikotelo

- Asennus kotelon päistä suoraan seinään, kattoon tai konsoleihin

- Mukana ripustuslenkit koukkuja tai liukukiskoja varten

- 1:1 tai 4:3 formaatit 

Iso valkokangas alatukilla

 

Valkokankaan ohjaus voidaan toteuttaa isossa salissa esim. langattomalla ohjaimella valvomosta tai välinevarastosta käytettävänä. Alla on esimerkkikuva toteutuksesta.

 

Valkokangas voi olla itsenäisesti omalla jalustallaan lattialla seisova ja siirrettävä

Valkokangas erillisessä telineessä

 

Esiriput, taustaverhot, salien väliverhot

Toimitamme ja asennamme monentyyppisiä kiskojärjestelmiä, näyttämöverhoja, esirippukokonaisuuksia sekä muita näyttämövarusteita. Esiriput ja taustaverhot valmistetaan paloturvallisista kankaista. Edustamme mm. seuraavia kankaita: Vallila Interior, Drapilux, Svensson Markspelle, Columbus. Kiskojärjestelminä käytämme mm. maailmankuulun Silent Gliss Oy:n tuotteita sekä tätä mallistoa tukevaa omaa mallistoamme. Mallista riippuen voit liikuttaa verhoja käsin, siirtosauvalla, vetopunos- tai sähkökäyttöisesti.

   

  

Kotiteattereihin ja muihin tiloihin, joissa tarvitaan hyviä akustisia ominaisuuksia, toteutamme pimennyskaihtimet tai -verhot, äänentoistoon vaikuttavat akustiikkaverhot ja valkokankaat. - Koko paketti samalta toimittajalta. Yhteistyökumppaneiltamme voitte hankkia myös laadukkaat projektorit.

Väliverho autoliikkeen luovutustilaan ja valokuvauspaikan taustaverho

Toimitamme verhoratkaisuja autoliikkeiden autonluovutustiloihin sekä valokuvauspaikan taustaverhoksi. Verhot on mahdollista toteuttaa asiakkaan logolla tai kuvalla painatettuna.

Kuvassa autoliikkeen tilanjakoverho.

Valitse tuoteryhmä oikealta valikosta.