Ostoskorisi on tyhjä.

Hyönteissuojat ja karkoittimet

 

SOLAR hyönteisverkot

SOLAR-hyönteissuojat on maan laajin hyönteisverkkovalikoima, josta löydät käytännölliset ja kestävät ratkaisut. Tuotteet on helppo asentaa, ne ovat tukevia ja tyylikkään näköisiä ja paikoillaan olleessaan lähes huomaamattomia.

 

Valikoimissamme on mm.

  • Solar Sandy, ikkunoihin asennettavat hyönteissuojat ja allergiasuodattimet.
  • Solar Rulla, sisäänrullautuvat hyönteissuojaverhot oviin ja ikkuna-aukkoihin.
  • Solar Sarana, sivusaranoidut hyönteissuojaovet oviaukkoihin.

Tutustu tuotteisiin: https://www.solar.fi/

Vaihdamme myös vanhoihin puitteisiin uuden verkon.

 

Hajuton suoja hyttysiä vastaan ulkokäyttöön                   

           

 

 

Vihdoinkin Suomen markkinoille on tullut ratkaisu, joka karkottaa hyttyset todella tehokkaasti ilman iholle levitettäviä myrkkyjä. ThermaCELL® hyttyskarkotin on saavuttanut suunnattoman suosion Pohjois-Amerikassa ja on mm. USA:n armeijan käytössä. Laite karkottaa hyttyset ja sääsket n. 20 m2 alueelta jopa 98-prosenttisesti.

Patentoitu ThermaCELL® toimii pienellä 12 gramman nestekaasusäiliöllä (butaani), eikä siis vaadi sähkövirtaa tai paristoja. Yhdellä säiliöllä laite toimii noin 12 tunnin ajan. Kaukosäätimen kokoinen ThermaCELL® on täydellinen ratkaisu pihoille, mökeille, retkeilyyn, veneilyyn, metsästykseen, marjastukseen jne.

ThermaCELL®:in vaikuttava ainesosa on nimeltään d-Alletriini joka kuuluu pyretroideihin. Pyretroidit ovat pyretriinin synteettisiä muotoja. Pyretriini on luonnossa esiintyvää karkoteainetta, jota tuottavat eräät krysanteemikasvit. Hyttyset karttavat tätä
ainetta. ThermaCELL® lämmittää karkotetyynyä jolloin torjunta-aine höyrystyy
ja muodostaa laitteen ympärille noin 20 m2 suoja-alueen 10–15 minuutissa.
Tehoainemäärät ovat pieniä – ne eivät tapa hyttystä, mutta karkottavat
ne erittäin tehokkaasti. Karkotetyynyssä on 0,51 grammaa tehoainetta.

Paras tulos saadaan tuulelta suojaisessa paikassa, patiolla, parvekkeella ja retkipaikalla, kun laite asetetaan lähelle maan pintaa. Tuulisemmalla säällä laite kannattaa asettaa tuulen yläpuolelle. Näin höyrystyvä torjunta-aine leviää halutulle oleskelualueelle.
 

 

Karkoittimet ovat myytävänä Turun myymälässämme. Lataa alhaalta esitteet, mitoitusohjeet sekä asennusohjeet hyönteispuitteille.

Hintatiedot mittojen mukaan myymälästäämme. Mainitse myös toimitustapa.